Bureau Veritas Registre International de Classification de Navires et d'Aeronefs, sivuliike Suomessa

Laatujärjestelmiä, Laatukonsultointia, Sertifiointia


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Laatujärjestelmiä, Laatukonsultointia, Sertifiointia
Y-tunnus
0599333-9
Katuosoite
Hermannin Rantatie 10
Postinumero
00580
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Aina ei kenties kannata keksiä pyörää uudelleen, vaan hiukan ammattilaisen tukea, niin tehokkuus ja taloudellisuus paranee.

Bureau Veritas on vuonna 1828 perustettu monikansallinen organisaatio. Tärkeimmät toimialamme ovat laivojen ja laivalaitteiden luokitus, laatujärjestelmien sertifioinnit, tavarantarkastukset kansainvälisen kaupan piirissä sekä laatukonsultointi- ja koulutuspalvelut. Suoritamme myös mm. teollisuusvarusteiden, rakennusten ja insinööritöiden tarkastukset. Yhteistyökumppanuus, käytännönläheisyys ja lisäarvon tuottaminen asiakkaille ovat palvelukonseptimme peruspilareita.

Tuotteet

Hoidamme laivojen ja laivalaitteiden luokitukset, laatujärjestelmien sertifioinnit, tavarantarkastukset sekä laatukonsultointipalvelut ammattitaidolla.

www.bureauveritas.com

www.bureauveritas.fi

Avainsanat

laivojen, lentokoneiden, ajoneuvojen, luokitus, ISO 9001, ISO 14001, TL 9000, laatukonsultointi, QS 9000, TS 16949, BVQI, ympäristöjärjestelmät, laatujärjestelmät, rakennusten tarkastukset, kansainvälinen, CE-merkintä, GOST-R, ISO 9000, insinööritöiden tarkastukset, konsultointia, koulutuspalvelut, koulutusta, laatujärjestelmien sertifioinnit, laivalaitteiden luokitukset, laivojen luokitukset, laivojen luokituksia, laivojen määräaikaistarkastukset, sertifikaatti, sertifiointi, tavaralähetysten valvonta, tavarantarkastukset, tekniset tarkastuspalvelut, teollisuustarkastukset, ISM johtamisjärjestelmät, tuotesertifiointi, tavaralähetysten valvonta

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Curt-Olof Eklund
Toimitusjohtaja

Karttatiedot