SIIRTOLA KARI JUHANI

Metsästys ja sitä palveleva toiminta - Ohjelmapalvelut, Poronhoito


Toimiala
Metsästys ja sitä palveleva toiminta
Toimialan tarkempi kuvaus
Ohjelmapalvelut, Poronhoito
Y-tunnus
1236260-7
Katuosoite
Kumputunturintie 75
Postinumero
99230
Postitoimipaikka
JEESIÖJÄRVI
Yleiskuvaus

Kätkätunturin Erä ja Luonto on ympäri vuoden toimiva ohjelmapalveluyritys, jonka toimintaan kuuluvat myös porotalous sekä luonnontuotteet.

Kätkätunturin Erä ja Luonto toimii pääasiassa yrityksen omilla mailla ja tarjoaa useamman käyntikohteen matkailijoille, joten vaihtelua riittää useampaankin käyntiin. Aivan Levin läheisyydessä Kätkäjärven perinnemaisemissa sekä Hukkajärvellä ja hieman kauempana Jeesiöjärvellä, Kumputunturin läheisyydessä, yritys tarjoaa luontoon perustuvaa ohjelmaa.

Jeesiöjärvellä on myös yrityksen omistama porotarha. Kätkä-, Levi- ja Kumputuntureiden mahtavat maisemat ja maastot antavat unohtumattoman elämyksen monille matkailijoille.

Tarkemman sijaintimme näet karttalinkistä. Ota yhteyttä, tai tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuillamme osoitteessa www.levi.fi/lumihukka.

Tervetuloa suuremmallakin porukalla!

Tuotteet

- Ohjelmapalvelut

- Porotila

- Kalastus ja metsästys

- Luontoretket

- Erätaitokilpailut

- Moottorikelkkailu

- Luonnontuotteet

Avainsanat

lumihukka, Kittilä, kalastus, metsästys, samoilu, Levi, Lappi, poroajelu, eräretki, eräretkeily, eräretket, moottorikelkkasafarit, moottorikelkkailu, luontoretki, marjastus, sienestys, porotila, porotilan palvelut, ohjelmapalvelut, pikkujoulut, pikkujoulujen pitopaikka, metsästysretket, elämyspalvelut, luontomatkailu

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot