Hautakivikaiverrus ja Huolto Pekka Virsiheimo

Hautakivet. Hautakivien lisänimikaiverrukset. Hautakivien puhdistustyöt. Kaiverrusten entisöinti-ja kunnostustyöt.Pronssituotteiden,kuten metallikirjaimien,nimilaattojen kiinnitystyöt.


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Hautakivet. Hautakivien lisänimikaiverrukset. Hautakivien puhdistustyöt. Kaiverrusten entisöinti-ja kunnostustyöt.Pronssituotteiden,kuten metallikirjaimien,nimilaattojen kiinnitystyöt.
Y-tunnus
1128497-7
Katuosoite
Riitinmäentie 64 Kangasala 36200
Postinumero
36200
Postitoimipaikka
Kangasala
Yleiskuvaus

Hautakivikaiverrus ja huolto Pekka Virsiheimo on toiminimi joka on virallisesti perustettu 15.4-1988,eli alan palvelutarjontaa,sekä kokemusta hautakiviasioissa likikolmekymmentä(30)-vuotta.

Pekka Virsiheimolta saat hautakivet,kaiverrukset,kultaukset,pronssituotteet(kuten metallikirjaimet,nimilaatat ja erillaiset koristeet).sekä kaikki muut hautakivialan työt ja tuotteet.

Erityisesti olemme tehneet vanhojen"täyteen kaiverrettujen"hautakivien tekstipinnan poistohionnat ja kaiverrusten uudelleen sommittelut&toteutukset.

Palvelemme Kangasalan srk.n- ja sen lähiympäristön hautausmailla.

Hautakiviin tehtävistä lisänimikaiverruksista ja tekstien poistohiontatöistä annan mielelläni veloituksettoman kivikohtaisen tarkan hintatiedon joka ei velvoita mihinkään tilauksiin.

Työt joissa hautakiviin tehdään nimilisäyksiä tai muita tietomuutoksia,varmistamme ne AINA KIRJALLISESTI ennen ko.töiden toteusta,joko perinteisen postin tai sähköpostin avulla.

Soita niin kerron tarkemmin palveluistani.

Ystävällisin yhteistyöterveisin Pekka Virsiheimo P:0400-635749

Tuotteet

Uudet hautakivet.vanhojen hautakivien kaikenlaiset kunnostus- sekä lisänimikaiverrustyöt.

Perinteisesti vanhat hautakivet kuljetamme ko.töiden ajaksi toimitiloihimme,jossa vallitsee täydelliset olosuhteet esimerkiksi kaiverruksiin tehtävien kultaustöiden onnistumiseen.

Yritykselläni on myös valmiudet toteuttaa hautakivikaiverruksia(kesäisin)hautausmaalla siirtämättä kaiverrettavaa hautakiveä.

Tällaiset työt onnistuvat erityisillä kaiverrustöihin tarvittavilla siirrettävillä kalustoilla,kuten polttomoottorikombressoria käyttäen.

Kyseiset toimintatavat tulevat tarpeellisiksi tilanteissa joissa hautakiveä ei voida tai ei ole järkevää siirrellä esimerkiksi poikkeuksellisen suuren kokonsa vuoksi.

Avainsanat

kaiverrus, kaiverrukset, kaiverruksia, hautakivi, hautakivet, hautakiviä, huolto, huollot, huoltoja, hautakivikaiverrus, hautakivikaiverrukset, hautakivikaiverruksia uudet hautakivet hautakivi hautakivet hautakivien asennustyöt hautakivien oikaisuyöt asennustyöt oikaisutyöt hautakivi kivi virsiheimo pekka virsiheimo häme Pirkanmaa hautakivet Pirkanmaa hautakivikaiverrus Pirkanmaa hautakivikaiverrukset Pirkanmaa hautakivet hautakivi Pirkanmaa Kangasala hautakivet Pälkäne hautakivet Sahalahti hautakivet Luopionen hautakivikaiverrukset Kangasala

hautakivikaiverrukse Luopioinen

hautakivikaiverrukset Pälkäne

hautakivikaiverrukset Sahalahti Hautakivet Tampere

messinki nimilaatat messinki tuotteet

Hautakivikaiverrukset Tampere Tampereen lähiympäristö

Yrityksen yhteystiedot

  • 0400 635 749
  • 03 3770 445
  • kivikaiverrus.pekka.virsiheimo@gmail.com
  • Tiedoissa ei ole kotisivuosoitetta

Yhteyshenkilöt

Pekka Virsiheimo
Hautakivikaivertaja,liikkeenharjoittaja
Puh: 0400-635 749
Email: kivikaiverrus.pekka.virsiheimo@gmail.com

Karttatiedot