Kyltec Oy

LVIS-asennukset ja -työt, lämpöpumput


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
LVIS-asennukset ja -työt, lämpöpumput
Y-tunnus
0996083-3
Katuosoite
Mätikistöntie 96
Postinumero
07170
Postitoimipaikka
PORNAINEN
Yleiskuvaus

Olemme vuonna 1994 perustettu LVIS-alan yritys. Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen kokonaisratkaisuun, joka pohjautuu aina asiakkaan tarpeisiin. Jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti. Henkilökuntamme on alansa vankkoja ammattilaisia.

Lämpöpumppu on lämmityslaitteisto, joka ottaa talteen ja hyödyntää maahan, kallioon, veteen, ulkoilmaan tai sisäilmaan varastoitunutta lämpöenergiaa ja edelleen siirtää sitä talon lämmittämiseen. Talteen otettava energia on 'ilmaista' ja uusiutuvaa. Laitteen tyypistä ja mallista riippuen tarvitaan vaihtelevasti sähköenergiaa, kuitenkin merkittävästi vähemmän kuin suorassa sähkölämmityksessä. Yhtä käytettyä energiayksikköä, esimerkiksi kilowattituntia, kohden lämpöpumppu tuottaa lämpöenergiaa vähintään saman verran, tyypillisesti puolitoista-nelinkertaisesti. Tämä lämpökerroin riippuu lämpöpumpun tyypistä ja mallista. Eräiden laitteiden kohdalla siihen vaikuttaa voimakkaasti myös ulkoilman lämpötila. Lämpöpumppulämmitys on lisälämmitys, jossa lämpö siirretään joko veden tai ilman välityksellä talon huoneisiin ja muihin tiloihin. Yleisesti lämpöpumput sopivat tuottamaan lämpöä uusiin sekä vanhoihin taloihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai vieraile nettisivuillamme, palvelemme mielellämme!

Tuotteet
-
Avainsanat

lvis, lvis-asennukset, lvis-asennus, lvis-asennusta, lvis-palvelut, pornainen, lämpöpumput, lämpöpumppuasennus, lämpöpumppuasennukset, lämpöpumppuasennusta, kyltec

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Mika Patjas
Puh: 0400-875060

Karttatiedot