Keuruun 4H-yhdistys ry

Yhdistys


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Yhdistys
Y-tunnus
0688272-9
Katuosoite
Keuruuntie 29, 2. krs
Postinumero
42700
Postitoimipaikka
KEURUU
Yleiskuvaus

Valtakunnallinen 4H:n keskusliitto perustettiin vuonna 1928 ja Keuruulle oma 4H-yhdistys peustettiin vuotta myöhemmin. Alun maatalouskerhotoiminta painottui maataloutta sivuavien kansalaisuus- ja elämäntaitojen opettelemiseen, kuten kotieläinten hoito,peruselintarvikkeiden tuottaminen sekä kotitaloustaidot.

Nykyään 4H:n toiminta on laajentunut alkuaikojen maaseutupainotteisuudesta taajamissa ja isommissa kaupungeissa tehtäväksi nuorisotyöksi.

Keuruun yhdistys toimii neljän H:n periaatteen mukaan: Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi. Tarkoituksena on järjestää lapsille ja nuorille toimintaa, jossa he oppivat tekemällä ja kasvavat tämän myötä omatoimisiksi ja yritteliäiksi aikuisiksi.

Keskeisiä alueita 4H:n toiminnassa ovat luonto ja ympäristö, kansainvälisyys sekä sosiaaliset vuorovaikutusushteet. Nykyinen tunnuslauseemme onkin 'Tekemällä oppii parhaiten'. Tämä näkyy Keuruun yhdistyksen toiminnassa siinä, että kerhoissa toimitaan. Esimerkiksi kokkaillaan, leivotaan, askarrellaan ja liikutaan luonnossa.

Tule mukaan toimintaan!

Tuotteet
-
Avainsanat

nuoret, nuorille, lapset, lapsille, toimintaa lapsille, toimintaa nuorille, kerho, kerhot, nuorisotyö, nuorisotyötä, kerhotoimintaa lapsille, keuruun 4h-yhdistys, 4h, keuruu, keuruulla

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Marjo Jokela
Puh: 0400-672972

Karttatiedot