LOHJAN PARITILIT OY

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu - Kirjanpito, tilitoimisto, lakiasiat, taloushallinto


Toimiala
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Toimialan tarkempi kuvaus
Kirjanpito, tilitoimisto, lakiasiat, taloushallinto
Y-tunnus
0549258-5
Katuosoite
LAURINKATU 49 A
Postinumero
08100
Postitoimipaikka
LOHJA
Yleiskuvaus

Lohjan Paritilit Oy on perustettu vuonna 1984 ja siirtynyt Petri Lindgrenin omistukseen vuonna 2005. Yritys on Kirjanpitotoimistojen Liitto ry:n hyväksymä ja valvoma toimisto.

Olemme riippumattomia ja huolehdimme, että meillä on aina tarvittava asiantuntemus käytössä. Noudatamme työssämme hyvää taloushallintokäytäntöä. Tilamme soveltuvat tehtävään työhön ja huolehdimme, että työvälineemme ovat asianmukaisessa kunnossa. Päivitämme käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja jatkuvasti sekä varmistamme päivittäin kaikki taloushallinnon olennaiset tiedot. Järjestelmämme on suojattu tietomurroilta ja virushyökkäyksiltä parhailla markkinoilta saatavin menetelmin.

Huolehdimme myös siitä, että henkilökuntamme käytössä on jatkuvasti ajantasaiset tiedot ja taidot tehtävien hoitamiseen ja että he työssään ja toimissaan noudattavat hyvää taloushallintokäytäntöä.

Henkilökuntamme on tietoinen salassapitovelvollisuudestaan koskien kaikkia asiakkaiden liikesalaisuudeksi luokiteltavia tietoja.

Kaikki asiakkaan tilitoimistoon tuomat asiakirjat ja paperit säilytetään tavalla jolla varmistetaan tietojen luottamuksellisuus.

Jokaisesta asiakassuhteesta laaditaan asiakassopimus jossa palvelun laajuus ja kustannukset sovitaan yksityiskohtaisesti. Käytämme jokapäiväisessä työssämme hyväksi mahdollisimman paljon sähköisiä työmenetelmiä mutta se ei ole meille itsetarkoitus.

Asiakkaan tarpeet ja tilanne määräävät palvelun muodon. Opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaitamme ja haluamme aina löytää asiakkaamme kannalta parhaimman ratkaisun taloushallinnon tarpeisiin.

Kotisivuiltamme www.paritilit.fi löydät lisätietoja kattavista ja laadukkaista palveluistamme.

Sisaryhtiömme Consista Oy yhteystiedot:

Consista Oy

Kasarmikatu 36

00130 Helsinki

puh. 09 6225715

www.consista.fi

e-mail consista@consista.fi

Tuotteet

-Taloushallinto

-Verotus

-Yritysten lakiasiat

-Taloussuunnittelu

-Sähköinen taloushallinto

-Palkanlaskenta

Avainsanat

kirjanpito, kirjanpitoa, kirjanpitotoimisto, kirjanpitotoimistot, kirjanpitotoimisto Lohja, kirjanpitotoimistot, Lohjalla, tilitoimisto, tilitoimistot, tilitoimistoja, tilitoimisto Lohja, tilitoimistot Lohjalla, tilitoimistoja Lohjalla, palkanlasku, palkanlaskut, palkanlasku Lohjalla, palkanlasku Lohja, vero, verotus, verosuunnittelu, verosuunnittelua, veroselvitys, veroselvityksiä, veroselvitykset, verosuunnittelu Lohja, verosuunnittelu Lohjalla, veroselvitys Lohjalla, veroselvitys Lohja, lakiasiat, lakiasia, yrityksen lakiasiat, yrityksen lakiasia, lakiasioita, taloushallinto, taloushalliontoa Lohja, taloushallinto Lohjalla, taloussuunnittelu, taloussuunnittelua, yrityksen perustaminen, yrityksen perustamiset, yrityksen perustaminen Lohjalla, yrityksen perustaminen Lohja, yrityskaupat, yrityskauppa, yrityskauppa Lohja, yrityskauppa Lohjalla, osa kirjanpito, osa kirjanpitoa, Nummela, Vihti, Sammatti, Karjalohja, Virkkala, Karkkila, Karjaa, Pohja, Helsinki, tilitoimisto Helsinki, tilitoimisto Helsingissä, tilitoimisto Nummela, tilitoimisto Vihti, tilitoimisto Sammatti, tilitoimisto Karjalohja, tilitoimisto Virkkala, tilitoimisto Karkkila, tilitoimisto Karjaa, tilitoimisto Pohja, kirjanpitäjä,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Petri Lindgren
Toimitusjohtaja
Puh: 019 321 070
Email: petri.lindgren@paritilit.fi

Karttatiedot