Rinnekoti-Säätiö

Muu terveyspalvelu - Kehitysvamma-alan palvelut


Toimiala
Muu terveyspalvelu
Toimialan tarkempi kuvaus
Kehitysvamma-alan palvelut
Y-tunnus
0201976-8
Katuosoite
Rinnekodintie 10 A
Postinumero
02980
Postitoimipaikka
ESPOO
Yleiskuvaus

Rinnekoti-Säätiö tuottaa apua ja tukea sekä asiantuntemusta jokapäiväisiin elämän tarpeisiin. Palvelujamme käyttävät vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitsevat henkilöt pikkulapsista vanhuksiin, unohtamatta tietenkään läheisiä ja ammattilaisia.

Palvelujen tuottajana Rinnekoti-Säätiö perustaa toimintansa hyvän elämän tukemiseen ja jokaisen elämän arvon tunnustamiseen. Hyvä elämä, asiantuntijuus ja lähimmäisyys ovat työtämme ohjaavat arvot. Kehitämme palveluja tulevaisuutta rakentaen ja ajassa uudistuen - yhdessä ja yhteistyössä palvelujen käyttäjien ja tilaajien kanssa.

Tutustu monipuolisiin ja asiantunteviin palveluihin kotisivuillamme ja ota yhteyttä!

Tuotteet

Asuminen ja henkilökohtainen apu

Terveydenhuolto ja kuntoutus

Hoiva- ja kuntouttava asuminen

Lapsiperheiden tuki ja varhaiskasvatus

Lastensuojelu

Perusopetus ja opetuksen tuki

Työllistymistä ja osallisuutta tukeva toiminta

Asiantuntemuksen tuottaminen ja jakaminen

Avainsanat

tutkimuskeskus, kuntoutuskeskus, hoitokodit, hoitokoti, RK-asunnot, Norio-keskus, perhehoito, päivätoiminnat, päivätoiminta, työtoiminta, työtoiminnat, opetuspalvelut, rinnekoti, sosiaalipalvelut, terveydenhuollon palvelut, sosiaalipalveluja, kehitysvammaiset, perinnöllisyys,kehitysvammahuolto, kehitysvammaisille, kehitysvammaisten erityishuolto, poliklinikka, autismi, autistinen, Rinnekoti-Säätiö, asumisen tuen palvelut, henkilökohtainen tuki ja apu, lastensuojelu, kriisipalvelut, liikkuvat palvelut

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Sirpa Granö
Puh: 040 533 8580

Karttatiedot