Raahen Porvari- ja Kauppakoulu

Ammatillinen koulutus


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Ammatillinen koulutus
Y-tunnus
0189373-6
Katuosoite
Merikatu 2
Postinumero
92100
Postitoimipaikka
RAAHE
Yleiskuvaus

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu on dynaaminen ja yrittäjähenkinen noin 400 opiskelijan oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja käytännönläheistä koulutusta liiketalouden perustutkintoon (merkonomi), tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon (datanomi) sekä lukuisiin ammatillisiin näyttötutkintoihin niin nuorille kuin aikuisille. Valmistuneet saavat hyvät valmiudet työelämään, yrittäjyyteen sekä jatko-opiskeluun ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa.

Paikallisesti Raahen Porvari- ja Kauppakoulu muodostaa nykyaikaisen oppimiskeskuksen, joka tarjoaa viihtyisän oppimisympäristön ja monipuolisia tilaratkaisuja. Perinteikkään oppilaitoksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1882, jolloin laivanvarustajaveljesten Johan ja Baltzar Fellmanin lahjoituksella käynnistettiin Suomen ensimmäinen opistotasoista koulutusta antava kauppaoppilaitos. Vuonna 2012 oppilaitos täytti 130 vuotta.

Tervetuloa opiskelemaan Raahen Porvari- ja Kauppakouluun!

Tuotteet
-
Avainsanat

raahen porvari- ja kauppakoulu, raahe, koulutus, koulutusta, koulutukset, koulutuspalvelu, koulutuspalvelut, koulutuspalvelua, oppimiskeskus, liiketalous, merkonomi, datanomi, ammattikoulutus, ammattikoulutusta, ammattikoulutukset

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Tapani Piirala
Puh: 08-2237900

Karttatiedot