Lanka ja Muovi Oy

Muiden metallituotteiden valmistus - Teräslankatuotteita, Teräslankaverkkoja, Muovituotevalmistusta


Toimiala
Muiden metallituotteiden valmistus
Toimialan tarkempi kuvaus
Teräslankatuotteita, Teräslankaverkkoja, Muovituotevalmistusta
Y-tunnus
0136709-0
Katuosoite
Niittymaantie 81
Postinumero
28580
Postitoimipaikka
Pori
Yleiskuvaus

Lanka ja Muovi Oy:n tuotteet ovat osa kotitalouden arkipäivää. Tarjoamme asiakkaillemme vuosikymmenten kokemuksen teräslanka- ja muovituoteosaamisessa. Taivutamme teräslangasta tuotteen vaikkapa asiakkaan oman mallin tai piirustuksen mukaan.

Olemme muovipinnoitettujen teräslankatuotteiden johtavia valmistajia Suomessa. Toimintamme perusajatus on laadukkaat tuotteet ja asiakastyytyväisyys.

Tuotteet

Lanka ja Muovi Oy on valmistanut muovipinnoitettuja teräslankatuotteita, koreja ja verkkoja jo vuodesta 1955. Noudatamme ISO 9001 -standardiin pohjautuvaa laatujärjestelmää.

Avainsanat

muovituotteita, muovipinnoitusta, ruiskupuristusta, kulmatelineet, teräslankatuotteita, teräsputkia, verkot, muovituotteet, vaatehuone, vaatehuoneeseen, säilytystuotteet, eteinen, eteiseen, keittiö, keittiöön, kylpyhuone, kylpyhuoneeseen, jätesankovaunut, jätevaunut, korit, metallin polyeteenipinnoitusta, koritelineet, naulakot, muovipinnoitetut teräslankatuotteet, muovituotevalmistusta, ISO 9001, avainlippu, LM-Tuotteet, lanka-muovi

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Harri Pohjanlehto
Toimitusjohtaja
Puh: 02-6347720
Annikki Heikkilä
Myyntisihteeri
Puh: 02-6347725
Pirkko Talvitie
Myynti
Puh: 02-6347735
Juha-Pekka Heikkonen
Varasto
Puh: 02-6347730

Karttatiedot