Bricatec Oy

Muu tekninen palvelu - Ympäristötekniikkaa, Maaperän tutkimuksia


Toimiala
Muu tekninen palvelu
Toimialan tarkempi kuvaus
Ympäristötekniikkaa, Maaperän tutkimuksia
Y-tunnus
0908771-2
Katuosoite
-
Postinumero
-
Postitoimipaikka
-
Yleiskuvaus

Olemme ympäristötekniikkaa ja siihen liittyvillä erikoisvälineillä urakoiva yritys, jonka ominta toimintaa on vaikeiden kohteiden toteutus. Suoritamme myös mm. kaapelien ym. etsintää ja paikannusta, antoisuuspumppauksia, timanttisahausta ja -porausta, infrastruktuurihuoltotöitä ja lämpökamerakuvausta.

Ympäristötekniikkapalveluiden lisäksi saat meiltä myös kaivuu- ja maansiirtotyöt minikalustolla, muovihitsausta, vesienkäsittely- ja huokoskaasulaitteiden suunnittelua yms.

Tuotteet

- maaperänäytteenotto

- vesinäytteenotto

- huokoskaasun koeimu

- huokoskaasun näytteenotto

- kaapelien paikannus

- timanttisahaus

- timanttiporaus

- lämpökamerakuvaus

- putkistojen kuvaus

- maansiirtotyöt

- infrastruktuurihuoltotyöt

- kaapelien etsintä

Avainsanat

maaperänäytteenotto, maaperänäytteenottoja, maaperänäytteenotot, maaperänäytteenottoa, vesinäytteenotto, vesinäytteenottoja, vesinäytteenotot, vesinäytteenottoa, huokoskaasun koeimu, huokoskaasun koeimua, huokoskaasun koeimut, huokoskaasun koeimuja, huokoskaasun näytteenotto, huokoskaasun näytteenottoja, huokoskaasun näytteenotot, huokoskaasun näytteenottoa, kaapelien paikannus, kaapelin paikannusta, kaapelin paikannuksia, kaapelin paikantaminen, timanttisahaus, timanttisahausta, timanttisahaukset, timanttisahauksia, timanttiporaus, timanttiporauksia, timanttiporausta, timanttiporaukset, lämpökamerakuvaus, lämpökamerakuvaukset, lämpökamerakuvausta, lämpökamerakuvauksia, putkistojen kuvaus, putkistojen kuvausta, putkistojen kuvauksia, maansiirtotyöt, infrastruktuurihuoltotyöt, kaapelien etsintä,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Eero Kanervo
Toimitusjohtaja
Puh: 0400 211267