Autovuokraamo Scandia Rent

Autovuokraamo


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Autovuokraamo
Y-tunnus
2057745-6
Katuosoite
Myllärinkatu 13 E
Postinumero
65100
Postitoimipaikka
VAASA
Yleiskuvaus

Scandia Rent on suuri ja luotettava kotimainen autonvuokrausketju. Jatkuvasti kasvava jo yli 50 toimipaikan verkostomme ja monipuolinen, lähes 1500 auton kalusto varmistavat, että sinäkin löydät tarkoitukseesi sopivan ajoneuvon Scandia Rentistä.

Scandia Rentin toiminta on osoitus suomalaisesta yksityisyrittäjyydestä parhaimmillaan. Palvelun vakuutena on paikkakunnan olot ja tarpeet parhaiten tunteva paikallinen Scandia Rent-yrittäjä, joka tekee kaikkensa, että sinäkin vuokraat häneltä auton uudestaan!

Tuotteet

AUTO VIIKONLOPUKSI ERIKOISHINTAAN VIIKONLOPPUTARJOUS: ALK 105,00 KOKO VIIKONLOPPU! Hinta sisältää: alv:n, 300 km. Auton voit noutaa perjantaina jo kello 14.00 ja palautus ma klo 08.00 VARAA HETI! AUTOJA RAJOITETUSTI. SOITA 0500-622 522 tai lähetä email vaasa@scandiarent.fi . HUOM: olemme PALVELEVA autovuokraamo ja tarvittaessa toimitamme vuokra-auton sinulle haluamaasi paikkaan ja toimitus ei edes maksa juuri mitään, tiedustele! MUUTTOKIN VOI OLLA MUKAVA JA LISÄKSI EDULLINEN! VALITSE SOPIVA MUUTTOAUTO pakettiauto valikoimastamme ALKAEN 60 (sis.3tuntia,50 km,tarjous ei ole voimassa kk:n vaihteessa eikä viikonloppuisin). Peräkärryt voit myös vuokrata meiltä. TÄYDEN PALVELUN SCANDIA RENT & SCANDIA LEASING Hoidamme aivan uudella, edullisella tavalla kaikki autotarpeesi, oli kysymyksessä yritys tai yksityistalous. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan TÄSMÄSOPIMUKSEN, jolloin et maksa mistään ylimääräisestä, vaikka ajat aina juuri siihen hetkeen sopivalla autolla. 24H soita 0500-622 522; lähetä sähköpostia vaasa@scandiarent.fi; tai tee helppo nettivaraus kotisivuillamme.

Avainsanat

autovuokraamo, scandiarent, scandia rent, vaasa, autovuokraamo vaasa, autovuokraus, autovuokraukset, autovuokrausta, leasing, auto-leasing, leasing-auto, vuokra-auto, vuokra-autot, vuokra-autoja, leasing, yrityssopimukset, sijaisautot, drive national

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Roland Wiik
Puh: 0500-622522

Karttatiedot