Lihel Oy

Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus - Elintarvikkeita


Toimiala
Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus
Toimialan tarkempi kuvaus
Elintarvikkeita
Y-tunnus
0689418-0
Katuosoite
Mänkimiehentie 21
Postinumero
02780
Postitoimipaikka
Espoo
Yleiskuvaus

Lihel Oy on elintarviketeollisuutta palveleva mauste- ja lisäaineseosten sekä valmistusaineiden toimittaja. Vuonna 1945 perustettu yhtiö kuuluu kansainväliseen Paulig-konserniin ja sen toiminta on laajentumassa Baltiaan ja Venäjälle. Vahvana taustatukena on kehittyvä yhteistyö saksalaisen Fuchs Gewürze GmbH & Co:n kanssa.

Asiakaskuntamme muodostuu ensisijaisesti lihanjalostus-, valmisruoka- ja siipikarjateollisuudesta, mutta teemme yhteistyötä myös muun elintarviketeollisuuden kanssa.

Asiakkaidemme menestys on toimintamme lähtökohta. Siksi panostamme tuotekehitykseen ja tuoteturvallisuuteen. Räätälöimme tuotteemme asiakaskohtaisesti ja etsimme jatkuvasti uusia ideoita, raaka-aineita ja tuotteita. Tämän mahdollistaa luotettava, maailmanlaajuinen toimittajaverkostomme, jonka kanssa teemme tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä. Pidämme myös huolta henkilöstömme osaamisesta.

Haluamme tulevaisuudessa olla merkittävä toimija teollisuusmaustesektorilla niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Tuotteet

Mausteet ja mausteseokset

Marinadit

Sidontaseokset

Fosfaatit

Jauhelihamixit

Panerointijauheet

Tekosuolet

Avainsanat

mausteseokset, lisäaineseokset, marinadit,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot