Treson Teak Ltd Ab Oy

Puutavaratuotetukkukauppa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Puutavaratuotetukkukauppa
Y-tunnus
1899697-7
Katuosoite
Björngränd 2
Postinumero
65520
Postitoimipaikka
HELSINGBY
Yleiskuvaus

Treson Teak Ltd Ab Oy on luotettavana yhteistyökumppanina tunnettu tiikin maahantuontiin sekä jatkojalostukseen erikoistunut yritys, joka palvelee niin suuria kuin pieniäkin yrityksiä.

Tiikki on lujaa ja kestävää materiaalia, joka sopii erittäin hyvin mm. veneiden valmistukseen. Valmistamme tiikkituotteita asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittaen tähdäten yksilölliseen ja laadukkaaseen lopputulokseen sekä asiakkaan 110% tyytyväisyyteen.

Voit käydä tutustumassa paremmin laajaan tuotevalikoimaamme kotisivuillamme osoitteessa: www.treson.fi

Tai ota suoraan puhelimitse yhteyttä ja kysy lisää, asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee teitä mielellään!

Tuotteet

Tiikin maahantuonti

Tiikin jatkojalostus

Avainsanat

treson teak, tiikki, tiikkiä, tiikin, maahantuonti, maahantuoja, maahantuojat, jalostus, jalostaminen, jatkojalostus, jatkojalostaminen, myynti, myyjä, myyjät, tukkukappa, tukkukaupat, tiikkituotteet, tiikkituotteita, mittatilaustyönä, mittatilaus, veneen rakennusmateriaali, veneen rakennusmateriaalit, veneen, veneiden, kansirakenteiden materiaali, kansirakenteiden materiaalit, veneen sisustus, veneen sisustusmateriaali, veneen sisustusmateriaalit, tiikki helsingby, tiikkiä helsingby, helsingby

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ulf Holm
Puh: 050 5276 465
Email: info@treson.fi

Karttatiedot