Tutoris Oy

Kuntoutus- ja asumispalvelut


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Kuntoutus- ja asumispalvelut
Y-tunnus
1844559-3
Katuosoite
Kajaaninkatu 15
Postinumero
90100
Postitoimipaikka
OULU
Yleiskuvaus

Tutoris Oy on suurin suomalainen valtakunnallinen kuntoutus- ja asumisalan yritys. Tutoriksella on aluekeskukset Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Lounais-Suomessa.

Yritys tuottaa kuntoutuksen asiantuntijapalveluita kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille. Tutoris auttaa varmistamaan palvelujen riittävyyden ja tehokkaan käytön. Lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita sekä hoivapalveluita tarjotaan mm. kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille ja yksityishenkilöille. Koulutus- ja konsultaatiopalveluita tarjotaan kunnille, oppilaitoksille, yhdistyksille, yrityksille ja projekteille.

Tuotteet

-puheterapeutteja

-toimintaterapeutteja

-fysioterapeutteja

-puhevammaisten tulkkeja

Avainsanat

kuntoutus, kuntoutusta, kuntoutuspalvelu, kuntoutuspalvelut, kuntoutuspalveluja, asuminen, asumispalvelu, asumispalvelut, asumispalveluja, hoivakoti, hoivakodit, terapia, terapiaa, terapiapalvelu, terapiapalvelut, terapeutti, terapeutit, fysioterapia, fysioterapiaa, fysioterapeutti, puheterapia, puheterapiaa, puheterapeutti, toimintaterapia, toimintaterapiaa, toimintaterapeutti, puhevammaisten tulkki, puhevammaisten tulkit, koulutus, koulutusta, koulutuspalvelu, koulutuspalvelut, konsultaatio, konsultaatiot, lappi, pohjois-pohjanmaa, kainuu, keski-pohjanmaa, kainuu, pohjois-pohjanmaa, pohjanmaa, pohjois-savo, uusimaa, pirkanmaa, keski-suomi, lounais-suomi, tutoris oy, tutoris, oulu

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Sari Arffman
Puh: 044-5606009

Karttatiedot