TAPIOLAN JUHLAPUKU

Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelut - Pukuvuokraamo


Toimiala
Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelut
Toimialan tarkempi kuvaus
Pukuvuokraamo
Y-tunnus
1769867-9
Katuosoite
Louhentie 2 Lh 12
Postinumero
02130
Postitoimipaikka
ESPOO
Yleiskuvaus

Tapiolan juhlapuku on Espoon suurin pukuvuokraamo, joka sijaitsee Tapiolan välittömässä läheisyydessä, Pohjantorin kauppakeskuksessa.

Miehille vuokraamme tummia pukuja, frakkeja, saketteja ja bonjour pukuja. Lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima naisten hää-, ilta- ja vanhojentanssipukuja vuokrakäyttöön. Naisten vuokrapuvut ovat yksittäiskappaleita,joista suurin osa on valmistettu meillä, niinpä ne ovat ainutlaatusia ja yksilöllisiä. Vuokrahääpuvut esim. Agnes, Weise ja Alfred Angelo.

Vuokrauksen ohella myymme pääasiassa käytettyjä hää-ja iltapukuja. Kerran käytetty on käytännössä uusi, vain hinta on oleellisesti muuttunut. Voit myös tuoda meille oman pukusi myyntiin ja heti kun sille löytyy ostaja,saat osuutesi myyntihinnasta.

Tuotteet

Iltapuvut

Vanhojentanssipuvut

Kastepuvut

Hääpuvut

Miesten puvut

Princess vuokrapuvut

Vuokrahääpuvut

Avainsanat

frakki, frakkivuokraamot, morsiuspuvut, morsiuspukuja, häät, miesten puvut, vuokrapuvut, vuokrahääpuvut, iltapuvut, vanhojentanssipuvut, kastepuvut, hääpuvut, frakki, saketti, Design Eija Sihvola, Dess Finland, pukuvuokraamot, pukuvuokraamoja, pukuvuokraamo, mittatilauspuvut, mittatilauspuku, häät, hääasut, frakkivuokraamo, frakkivuokraamoja, bonjour-puku, frakkipalvelu nam, vanhojentanssit, vanhojentanssipukuja, lukio, dess finland, espoo, espoolaiset yritykset, eija, juhla-asut, juhla-asu, juhla asu, itsenäisyyspäivä, tanssiaiset, tapiolan lukio, vuokrapuvut, häät, pukuvuokraamot, morsmaikku, häävaatteet, hääpukimo, hää, juhla-asu, juhla-asut, tapiolanjuhlapuku, helsinki, vantaa, kirkkonummi, inkoo, uusimaa,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Eija Sihvola
Puh: (09) 455 6102

Karttatiedot