EKOMUOVI OY

Muiden muovituotteiden valmistus - Muovituotteiden valmistusta


Toimiala
Muiden muovituotteiden valmistus
Toimialan tarkempi kuvaus
Muovituotteiden valmistusta
Y-tunnus
1713363-5
Katuosoite
Tiiriskankaantie 12
Postinumero
15860
Postitoimipaikka
HOLLOLA
Yleiskuvaus

Ekomuovi Oy on erikoistunut kesto- ja erikoismuoveista tehtävien tuotteiden ja kokonaisuuksien suunnitteluun, valmistukseen, tuotantoprosesseihin ja niiden kunnossapitokorjauksiin sekä varaosahuoltoon.

Ekomuovi on joustava ja luotettava yhteistyökumppani. Teemme lupaamamme työt tarkalleen sovittujen aikataulujen mukaisesti. Erityisosaamisemme ja pitkäaikainen kokemuksemme kestomuoveista tarjoaa nopeat ja oikeat ratkaisut asiakkaan parhaaksi.

Tuotteet

Tuotteitamme ovat mm. erilaiset altaat ja säiliöt, prosessilaitteistot ja -putkistot, pinnoitukset sekä teollisuuden poistoilmastoinnit. Lisäksi palveluumme kuuluvat asennukset ja kunnossapito.

Avainsanat

altaat, altaita, säiliöitä, säiliöt, prosessilaitteistot, prosessiputkistot, pinnoitukset, teollisuuden, poistoilmastoinnit, poistoilmastointi, teollisuuteen, kemianteollisuuden, asennukset, asennuksia, asennusta, kunnossapito, kunnossapitoa, ekomuovi, muovialtaat, muovisäiliöt, kestomuovituotteet, muovituotteet, ekomuovi oy, muovituotteita, muovituotteiden valmistusta, muovituotteiden valmistajia, lahti

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Esa Pykälä
toimitusjohtaja
Puh: 040 0353199
Email: esa.pykala@ekomuovi.fi

Karttatiedot