Tmi Hotales

Leirintäalue


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Leirintäalue
Y-tunnus
2249635-0
Katuosoite
Nummijärventie 591
Postinumero
61910
Postitoimipaikka
NUMMIJÄRVI
Yleiskuvaus

Nummijärvi Camping on erittäin viihtyisä leirintäalue järven rannalla Nummijärvellä.

Leirintäalueella on 13 kodikasta mökkiä, joista neljä on talviasuttavia hirsimökkejä. Mökkien koot vaihtelevat kahden hengen huoneesta 10 hengen mökkeihin. Leirintäalueen upeassa rannassa on kaksi saunaa, Sapatti ja Auttu. Käyttö tapahtuu varaus-periaatteella. Sapatin iso takkahuone sopii vaikkapa kokouskäyttöön, n. 20 henkilölle. Kummassakin saunarakennuksessa on terassi ja oma ranta. Talvisin saunarannassa on myös avanto. Lisäksi leirintäalueellamme on useita grillipaikkoja.

Vaunu- ja teltta-aluetta on Nummijärvellä runsaasti. Sähköpaikkoja asuntovaunuille on n. 25. Meiltä myös edullisesti kausipaikat. SFC-jäsenille meillä on alennetut hinnat.

Lisäksi leirintäkeskuksemme yhteydessä toimii kahvila-ravintola, joka on vain kesäaikoihin auki. Muina aikoina kahvila-ravintola toimii tilausravintolana, jossa voit järjestää upeat juhlat. Kotoisan viihtyisässä juhlapaikkassa on asiakaspaikkoja on 60-80 ja terassilla n. 200.

Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!

Tuotteet

Majoituspalvelut

Ravintolapalvelut

Juhla- ja kokoustilojen vuokraus

Avainsanat

nummijärvi camping, majoitus, majoituspalvelu, majoituspalvelut, leirintäalue, leirintäalueet, telttapaikat, vaunupaikat, ravintola, kahvila, kahvilaravintola, juhlatilat, juhlatila, juhlatilojen vuokraus, saunan vuokraus, mökin vuokraus, mökki, mökit, camping, nurmijärvi, kokoustilojen vuokraus, kokoustilat, leirintäalue nurmijärvi

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Heidi Malm
Puh: 06 233 2132
Email: nummijarvi.camping@kauhajoki.fi

Karttatiedot