REKIKOSKI ARTO KALEVI

Lomamökkien vuokraus - Majoitustoiminta, ratsastuspalvelut


Toimiala
Lomamökkien vuokraus
Toimialan tarkempi kuvaus
Majoitustoiminta, ratsastuspalvelut
Y-tunnus
1307385-8
Katuosoite
KIVIRANNANTIE 253
Postinumero
32700
Postitoimipaikka
HUITTINEN
Yleiskuvaus

Rekikosken majoituspalvelut tarjoaa siistejä ja savuttomia majoitustiloja. Rivitaloissamme on kahden- ja yhdenhengen huoneita sekä yksi isompi päätyhuoneisto. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc, sekä minikeittiö. Päätalosta löytyvät myös minikeittiö, yhteiset sauna- ja suihkutilat ja 2 kpl erillistä wc:tä. Päätalon majoitustilat ovat pääasiassa leiriläisten ja ryhmien käytössä.

Huittisten keskustaan matkaa on 3 km.

Tasokkaiden majoitus, kokous- ja saunapalveluiden lisäksi tarjoamme ruokapalveluja sekä ratsastuskoulu- ja leiritoimintaa. Kahvila Onnenkengässä on 50 asiakaspaikkaa ja kahvila palvelee asiakkaitaan päivisin kesäaikaan, muina aikoina sopimuksen mukaan. Myynnissä on pikkupurtavaa aina suolaisesta makeaan. Ryhmille voimme myös valmistaa tilauksesta toiveiden mukaiset ruokapalvelut.

Ratsastuskoulu tarjoaa tunteja kaikenikäisille ja kaikentasoisille ratsastajille. Ratsastuskeskus on myös nimetty Suomen Kehitysvammaisten Liikunta ja Urheilu ry:n ratsastuskeskukseksi.

www.huittistenratsastuskeskus.fi

Lisää tietoa meistä ja palveluistamme saat kotisivuiltamme!

Tervetuloa!

Tuotteet

* Majoitus

* Kokous- ja saunatilat

* Ruokapalveluja

* Ratsastuskoulu

* Liikenne- ja leikkipuisto

* Kotieläinpiha

Avainsanat

majoitus, majoitusta, majoitusta matkailijoille, majoitusta leiriläisille, kokous- ja saunatilat, kokoustiloja, sauna, saunatilat, ruokapalveluja, kahvila, onnenkenkä-kahvila, ratsastuskoulu, ratsastuskouluja, ratsastusta, ratsastuksen opetusta,

liikenne- ja leikkipuisto, kotieläinpiha, Rekikosken majoituspalvelut, majoitusta huittinen, majoitusta matkailijoille huittinen, majoitusta leiriläisille huittinen, kokous- ja saunatilat huittinen, kokoustiloja huittinen, sauna huittinen, saunatilat huittinen, ruokapalveluja huittinen, kahvila huittinen, onnenkenkä-kahvila huittinen, ratsastuskoulu huittinen, ratsastuskouluja huittinen, ratsastusta huittinen, ratsastuksen opetusta huittinen, liikenne- ja leikkipuisto huittinen, kotieläinpiha huittinen,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Tiina Rekikoski
Puh: 02 567 797
Arto Rekikoski
Puh: 0500 547 652

Karttatiedot