Kiteen Jäähalli Oy

Urheilukentät, -hallit ja stadionit


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Urheilukentät, -hallit ja stadionit
Y-tunnus
1109677-3
Katuosoite
Urheilutie 5 B
Postinumero
82500
Postitoimipaikka
KITEE
Yleiskuvaus

Nykyaikaisella laitetekniikalla varustettu Kiteen Jäähalli on pienimuotoinen kilpailuareena, joka on varustettu hyvällä akustiikalla ja tehty helposti muunneltavaksi moniin eri tarkoituksiin. Jäähallista löytyy neljä tilavaa siistiä pukukoppia peseytymistiloineen.

Hallissa pidetään jäätä myös kesäisin ja jäähallissa onkin ollut monena kesänä useiden eri taitoluisteluseurojen leirejä. Lisäksi varsinaisen jääurheilukauden jälkeen hallissa on järjestetty keväisin konsertteja ja messuja. Esiintyjistä mainittakoon mm. Nightwish, Pandora, Katri-Helena ja Jari Sillanpää. Jäähallissa on järjestetty myös Keski-Karjalan messut, viimeksi keväällä 2011.

Jäähallilla toimii myös hyvin viihtyisä kahvio, josta löytyy uudet AV sekä muut kokouslaitteet.

Tuotteet

- Jäähalli

- Esiintymispaikka

- Kilpailuareena

- Kokouspaikka

- Kahvio

Vieraile sivuillamme ja lue lisää palveluistamme,

http://www.kiteenhutsinkaari.com/default1.htm

Avainsanat

Kitee, kiteen, jäähalli, jää, luistelu, luistelua, taitoluistelu, jääurheilu, jääurheilua, kilpailuareena, kilpa-areena, areena, taitoluisteluseura, taitoluisteluseuralle, konsertti, konserttipaikka, lava, messu, messuja, keski-karjalan, keski-karjala, kavhio, av, av-laitteet, kokous, kokoustilat, kokouslaitteet, jääkiekko, juniori, leiri, leirit, kiteen jäähalli

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Hakulinen Seppo
Puh: 0400-214858

Karttatiedot