Palvelukoti Vähäropo Ky

Asumispalveluja, Mielenterveyspalveluja


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Asumispalveluja, Mielenterveyspalveluja
Y-tunnus
0933584-3
Katuosoite
Vanhainkodintie 17
Postinumero
38120
Postitoimipaikka
KUTALA
Yleiskuvaus

Palvelukoti Vähäropo on yksityinen yritys, ja se on aloittanut toimintansa vuonna 1993. Vähäropo tarjoaa aikuisille mielenterveyskuntoutujille turvallisen ja kodinomaisen vaihtoehdon tukien asukkaan omatoimista selviytymistä arkipäivän askareissa.

Asumis- ja ateriapalvelujen lisäksi Vähäropo tarjoaa laadukasta palvelua jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti räätälöidyn palvelusuunnitelman mukaan. Tähän palveluun kuuluvat niin lääkehuolto, päivittäinen hygienia, siivous kuin vaatehuoltokin. Asiakas voi halutessaan osallistua erilaisiin toiminnallisiin ryhmiin, retkiin tai muuhun vastaavaan virkistystoimintaan sekä asiointi- ja kauppareissuille. Tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme palvelua myös parturin, jalkahoidon ja hieronnan muodossa.

Tutustu lisää toimintaamme kotisivuilla tai soita, palvelemme mielellämme!

Tuotteet
-
Avainsanat

mielenterveyspalvelut, mielenterveyskuntoutujat, asumispalvelut, psyykkiset sairaudet, psyykkinen kuntoutus, hoitopalvelut, palvelukoteja, hoitokoteja, palvelukoti, palvelukodit, mielenterveyskuntoutujille, kodinomainen palvelukoti, asumispalvelu, asumispalveluja, palvelukoti vähäropo ky, palvelukoti vähäropo, sastamala, sastamalassa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Pertti Pietilä
Toimitusjohtaja
Puh: 040 517 67 68
Kaija Pietilä
Palvelukodin johtaja
Puh: 0400 404 584

Karttatiedot