Oy K. Lytz Ab

Renkaiden vähittäiskauppa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Renkaiden vähittäiskauppa
Y-tunnus
0923814-6
Katuosoite
Opistokatu 9
Postinumero
65100
Postitoimipaikka
VAASA
Yleiskuvaus

Oy K. Lytz Ab / RengasCenter kuuluu suomalais-ruotsalais-norjalaiseen Dekkpartner/ RengasCenter -ketjuun. RengasCenter on Suomen suurin yksityisistä rengasyrittäjistä koostuva, rengasvalmistajista riippumaton ketju. Yrityksemme on erikoistunut henkilö-, paketti- ja SUV-autojen renkaisiin ja vanteisiin ja myymme lisäksi erikoisvanteet.

Käytämme vain parhaiden merkkien tuotteita jo yli 25 vuoden kokemuksella. Myymme uusia, pinnoitettuja ja jopa käytettyjä renkaita kaikille kukkaroille sopivilla hinnoilla. Meiltä saat uusia ja käytettyjä alumiini- ja alkuperäisvanteita lähes millaiseen autoon tahansa. Myymme myös moottoripyörärenkaita, veteraaniautojen renkaita ym. Teemme asennukset, korjaukset ja tasapainotukset nykyaikaisilla ja tarkoitukseen sopivilla koneilla ja laitteilla. Tarjoamme myös kausiluontoista renkaiden ja vanteiden säilytystä, rengashotelli.

Aukioloaikamme ovat Ma-Pe kello 8–17. Sesonkiaikoina keväällä ja syksyllä myös lauantaisin kello 10–14 tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Tuotteet

- Vanteet

- Erikoisvanteet

- Uudet renkaat

- Pinnoitetut renkaat

- Renkaiden säilytystä, Rengshotelli

- kesärenkaat

- talvirenkaat

- fälgar

- Specialfälgar

- Alufälgar

- däckhotell, däckförvaring

-

Avainsanat

k. lytz, vanteet, vanteita, erikoisvanteita, erikoisvanteet, Aluvanteita, Aluvanteet, uudet renkaat, käytetyt renkaat, uusia renkaita, käytettyjä renkaita, pinnoitetut renkaat, renkaiden säilytystä, rengashotelli, henkilöautoon renkaita, pakettiautoon renkaita, SUV-autoon renkaita, renkaiden vaihtoa, kesärenkaita, talvirenkaita, renkaiden asennukset, renkaiden vaihdot, renkaiden korjaukset, renkaiden korjausta, renkaiden tasapainotukset, RengasCenter, Dekkpartner Oy K. Lytz Ab, vanteita vaasa, erikoisvanteita vaasa, erikoisvanteet vaasa,

uudet renkaat vaasa, käytetyt renkaat vaasa, uusia renkaita vaasa, käytettyjä renkaita vaasa, pinnoitetut renkaat vaasa, renkaiden säilytystä vaasa, henkilöautoon renkaita vaasa, pakettiautoon renkaita vaasa, SUV-autoon renkaita vaasa, renkaiden vaihtoa vaasa, kesärenkaita vaasa, talvirenkaita vaasa, renkaiden asennukset vaasa, renkaiden vaihdot vaasa, renkaiden korjaukset vaasa, renkaiden korjausta vaasa, renkaiden tasapainotukset vaasa, Nokian Renkaat, Yokohama, Continental, AGI Däck, Good Year, GoodYear, Michelin, Sommardäck, Vinterdäck, däckbyten, däckhotell, säsongförvaring

Yrityksen yhteystiedot

  • 06-3170961
  • Tiedoissa ei ole fax-numeroa
  • Tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta
  • http://www.klytz.fi

Yhteyshenkilöt

Kaj Lytz
Puh: 0500-567189

Karttatiedot