Itä-Suomen Palvelualojen Koulutus Oy / Juhlaranta

Ravintola, majoituspalvelut


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Ravintola, majoituspalvelut
Y-tunnus
0916111-8
Katuosoite
Säviän Vanhatie 173
Postinumero
72550
Postitoimipaikka
SÄVIÄ
Yleiskuvaus

Juhlaranta on suunniteltu miellyttäviä hetkiä varten. Loistava sijainti kauniin Pielaveden rannalla, asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä laadukkaista raaka-aineista valmistettu maistuva ruoka saavat sinut ja vieraasi viihtymään, olipa kysymys kokouksesta, perhejuhlista, yritysten tai yhteisöjen tilaisuuksista.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä palvelusta mieleenpainuvassa ympäristössä!

Ravintolassamme on 125 anniskelupaikkaa salissa ja 50 anniskelupaikkaa ulkona terassilla. Tilat soveltuvat mainiosti mm. hirvipeijaisiin, pikkujouluihin, syntymäpäiviin, häihin, ristiäisiin, muistotilaisuuksiin, yritysten ja yhdistysten kokouksiin, pieniin saunailtoihin tai vaikkapa tilinpäätösillallisille.

Motelli Pielassa sinä ja vieraasi majoitut mukavasti ja edullisesti juuri saneeratuissa majoitushuoneissamme pihapiirin rivitalossa. 15 huonetta ja 27 vuodepaikkaa rauhallisessa ympäristössä. Varustukseen kuuluu mm. langaton laajakaista ja tv.

Tervetuloa!

Tuotteet
-
Avainsanat

juhlaranta, säviä, ravintola, ravintolat, ravintoloita, majoitus, majoitusta, motelli piela, majoituspalvelu, majoituspalvelut, juhlapalvelut, kokouspalvelut

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Seppo Ruotsalainen
Puh: 0500-122549

Karttatiedot