RAAHEN AIKUISKOULUTUSKESKUS OY

Koulutuskeskukset - Koulutuskeskukset


Toimiala
Koulutuskeskukset
Toimialan tarkempi kuvaus
Koulutuskeskukset
Y-tunnus
0875541-6
Katuosoite
Rautaruukintie 35
Postinumero
92100
Postitoimipaikka
RAAHE
Yleiskuvaus

Raahen ammatillinen aikuiskoulutuskeskus tarjoaa yksityishenkilöille monipuolista ammatillista koulutusta sekä Raahen seutukunnan yrityksille ja organisaatioille koulutuksen ja kehittämisen palvelukokonaisuutta osaamisen kartoituksista jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Koulutus- ja kehittämisohjelmat räätälöidään yrityskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Koulutus voi olla aikuisille suunnattua perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta tai ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää koulutusta. Koulutusten sisältöjen ja toimintamallien sekä käytettävät opetusmenetelmät, oppimisympäristöt, koulutuksen kesto, sisältö, aikataulu ja toteutus sekä erilaiset rahoitusmahdollisuudet sovitaan yhdessä.

Työntekijän ja työyhteisön osaaminen on kilpailuetu. Pysyäkseen mukana vauhdissa, molemmat vaativat jatkuvaa kehittämistä sekä tieto-taidon ylläpitoa, sillä työmarkkina-arvon tai markkina-aseman säilyttäminen ei ole itsestäänselvyys nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa. Rakennetaan yhdessä ammatillista osaamista, työyhteisön toimintaa ja vuorovaikutusta kumppanuusperiaatetta noudattaen.

Jokaisella on oma tapansa opiskella, tule löytämään omasi tai oppimaan uusi! Muutos antaa siivet uusille ajatuksille ja innovatiivisille ratkaisuille. Lähde mukaamme ja kerää pienempiä tai isompia palasia elämäsi palapeliin.

TERVETULOA!

Tuotteet

- Humanistinen ja kasvatusala

- Informaatioteknologia

- Kulttuuriala

- Luonnontieteiden ala

- Luonnonvara- ja ympäristöala

- Matkailu-, ravitsemus- ja talousala

- Ohjaava koulutus

- Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

- Tekniikan ja liikenteen ala

- Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Avainsanat

aikuiskoulutus, ammatillinen koulutus, humanistinen koulutus, kasvatusala, informaatioteknologia, it-alan koulutusta, kulttuuriala, luonnontieteet, luonnonvara-ala, ravitsemusala

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Keskus
Puh: 0407007170

Karttatiedot