Finnhostel Lappeenranta

Hotellit, leirintäalue


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Hotellit, leirintäalue
Y-tunnus
0743516-2
Katuosoite
KUUSIMÄENKATU 18
Postinumero
53810
Postitoimipaikka
LAPPEENRANTA
Yleiskuvaus

Finnhostel Lappeenranta on siisti, viihtyisä ja tasokas retkeilyhostelli. Hostellissamme on 20 tilavaa huonetta, joissa lisävuoteineen on yhteensä 60 vuodepaikkaa. Huoneet ovat kahdessa kerroksessa ja kaikki 20 huonetta ovat savuttomia. Viihtyvyyttä lisäämään käytössänne on oleskelutiloja, saunat sekä uima-allas ja anniskelu-oikeuksin varusteltu kahvila-ravintola.

Sijaitsemme aivan Saimaan rannalla lähellä Lappeenrannan keskustaa. Meille on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Meillä on myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Finnhostel Lappeenranta palvelee ympäri vuoden ja toivottaa teidät tervetulleiksi majoittumaan!

Tuotteet
-
Avainsanat

majoitus, majoitusta, majoituspalvelu, majoituspalvelut, majoituspalveluja, hostelli, hostellit, hostelleja, retkeilyhostelli, sauna, uima-allas, kahvila-ravintola, kahvila, kahvilapalvelu, kahvilapalvelut, ravintola, ravintolat, ravintolapalvelu, ravintolapalvelut, a-oikeudet, finnhostel lappeenranta, lappeenranta, lappeenrannassa, hostelli lappeenranta, majoitus lappeenranta, majoituspalvelua lappeenranta, majoitus lappeenrannassa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Juha Oksanen
Puh: 05 451 55 55

Karttatiedot