Aluerajaus: Koko Suomi Muuta
Kaikki  Yrityksen nimellä  Toimiala  Y-tunnus  Henkilö  
Hakutuloksia: 178
Hakusana: elintarvikkeita
Muita hakusanoja: elintarvikkeita lempäälä , elintarvikkeita västerskog , elintarvikkeita korpilahti , virolaisia elintarvikkeita , elintarvikkeita turku
Aluerajaus: Koko Suomi

Arktiset Aromit | SUOMUSSALMI
Koti, kodinhoito ja puutarha: Elintarviketeollisuuden tuotteita, Elintarvikkeita
Puhelin 08-615 55590n
Arktiset Aromit Ry Arktiset Aromit ry. on vuonna 1994 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on lisätä luonnontuotteiden käyttöä, arvostusta ja talteenottoa.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Mokkamestarit Oy | TAMPERE
Muut palvelut: Elintarvikkeita, Ravintolakoneita ja tarvikkeita,
Puhelin 03-2530145n
Mokkamestarit Oy Paahdamme kahvipaahtimossamme ainoastaan korkealaatuisia erikoiskahvilaatuja. Käyttämämme raakahvipavut saapuvat meille tarkoin valituilta kahvintuottajilta eri puolilta maailmaa. Paahdamme jokaisen kahvilaadun erikseen saavuttaaksemme kahvipapujen täsmälleen oikean tummusasteen sekä saadaksemme esiin niiden parhaimmat ominaisuudet. Suomalainen kahvikulttuuri on saanut viime vuosien aikana uusia piirteitä - kahvia ei nautita enää pelkästään herkullisen makunsa ja arominsa ansiosta, vaan kahvin ja teen nauttimisesta on tullut sosiaalisen kanssakäymisen muoto. Perinteisen kahvin lisäksi trendikkäät tee- ja kahvijuomat ovat nousseet suosioon. Myymälämme laajasta kahvi- ja teevalikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi, olit sitten vaikkapa perinteisen kahvin, espresson tai vihreän teen ystävä. Vastapaahdetun kahvin tuoksu ja myymälämme kodikas tunnelma saavat vieraamme varmasti hyvälle tuulelle. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu myös kahvin ja teen tukkumyynti yrityksille, kahviloille ja ravintoloille. Lisäksi meiltä voi tilata kahvinvalmistusvälineitä, espressokoneita ja kahvimyllyjä aina ammattilaiskäyttöön asti. Laitetoimituksiin kuuluu konsultointi, koulutus ja tiivis yhteydenpito asiakkaisiimme toimituksen jälkeen. Meille laatu merkitseen ennen kaikkea vankkaa ammattitaitoa ja alan tuntemusta sekä tyytyväisiä asiakkaita. Olemme ylpeitä tuloksellisesta yhteistyöstämme Suomen tunnetuimpien merkkiyritysten kanssa. Meille jokainen asiakas on VIP-asiakas!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Ab Kjellman & Co | ÄHTÄVÄ
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavarakauppa
Puhelin 06-7662234n
Päivittäistavarakaupan palvelut Essessä. Avoinna: ma-to 8.00-19.00 pe 8.00-20.00 la 8.00-15.00 kesä su 12.00-14.00 Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
K-Lähikauppa Palmén & Co. | VANTAA
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavarakauppa
Puhelin 09-8746212n
Hyvän palvelun K-lähikauppa Vantaalla. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
TTM-Food Import Oy | OULU
Tukkukauppa: Elintarvikkeiden tukkukauppa
Puhelin 020-7411000n
TTM Food Import Oy on perustettu 1989. Asiakkainamme ovat etupäässä etniset ravintolat, yksityiset tukut sekä lounasravintolat ympäri Suomea. Osan tuotevalikoimastamme löydät vähittäiskaupoista. Meidän tuotevalikoimasta löytyy tuotteita niin perustuotteista kuin erikoistuotteista vaativille asiakkaille pääkaupunki Helsingistä lähtien aina pohjoisen Nuorgrammiin saakka. Logistiikka kattaa koko Suomen lämpösäädellyt tuotteet mukaan lukien. Toimitamme yli 1000 euron tilaukset rahtivapaasti.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Maxi Palvelut Tmi | HELSINKI
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavarakauppa
Puhelin 09-6946003n
Tervetuloa ostoksille monipuolisen valikoiman päivittäistavarakauppaan Helsinkiin!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Neste Ankkurituuli | LOVIISA
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Huoltoasema
Puhelin 019-5609007n
Olemme avoinna: Arkisin 06.30-22.00 Lauantaisin 08.00-22.00 Sunnuntaisin 08.00-22.00
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Mekali Scand & Asia Food Market | TURKU
Ostokset ja kaupat: Aasialainen ruokakauppa
Puhelin 040-5451628n
Aasialainen ruokakauppa Turussa. Avoinna: ma-pe 10.00-18.00 la 10.00-15.00 Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Strengell Terhi Tmi | KUUSANKOSKI
Ostokset ja kaupat: Kioski
Puhelin 040-7422879n
Monipuolisen valikoiman ja iloisen palvelun kioski Kuusankoskella. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
K-extra Hietala | TANHUA
Ostokset ja kaupat: Päivittäistav. yleisvähittäiskauppa
Puhelin 016-631511n
Tanhuan K-Extrassa sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Palveluihimme kuuluu mm päivittäistavarat ja elintarvikkeet, veikkauspiste, asiamiesposti ja lisäksi polttoainemyynti. Liikkeessämme on lisäksi myös internet-yhteys. Olemme avoinna ma-pe 8-17 la 8-14 kesäsunnuntaisin 11-15 Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Molpeboden | MOLPE
Ostokset ja kaupat: Kyläkauppa
Puhelin 06-3476602n
Molpeboden on pieni kyläkauppa, jossa on hyvät valikoimat sekä iloinen ja palveluhalukas henkilökunta. Me myymme elintarvikkeita, lahjatavaroita, nauloja ja työkaluja, toisin sanoen lähes kaikki mitä tarvitaan. Ja jos on jotain mitä meillä ei ole varastossa, me tilaamme sen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota lähialueilla viljeltyjä vihanneksia ympäri vuoden. Aukiolojat: Ma-To 8:30 - 17:00 Pe 8:30 - 18:00 La 8:30 - 13:00 Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
TFT Topfoods Trading Oy | NAANTALI
Tukkukauppa: Elintarvikkeiden yleistukkukauppa
Puhelin 040-5447540n
Tervetuloa herkkujen maailmaan! --- HoReCa: Topfoods on pitkään toiminut teollisuuden hankintapalveluyrityksenä etsien maailmalta ensiluokkaisia raaka-aineita ja tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Nyt haluamme tarjota tuotteitamme myös HoReCa-sektorille, jossa tiedämme, että alan ammattilaiset arvostavat laadukkaita tuotteita, joiden takana puhuttelevat eettisyys, jäljitettävyys ja todelliset tarinat. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, kehitämme yhteistyössä asiakkaan tarpeiden mukaisia raaka-aineita ja tuotteita. Näin ollen haluamme palvella HoReCa-asiakkaitamme muuttuvissa markkinatilanteissa entistä joustavammin ja paremmin. Haluamme tarjota ammattitaitoisen organisaation käyttöönne. Henkilömme ovat toimineet erilaisissa toimissa HoReCa-sektorilla, joten he tietävät haasteet ja tuotteiden laadun merkityksen ja sen kuinka tärkeä on toimitusvarmuus ja hävikin ennalta ehkäiseminen on nykypäivän toiminnassa. Olkoon nämä kulmakivinä ja palvelulupauksenamme, joista emme tingi. Luomme onnistumisen tuotteet ja raaka-aineet ”KOSKA RAKASTAMME RUOKAA” --- Teollisuus: Topfoods on innovatiivinen, joustava ja monipuolisesti palveleva elintarvikkeiden hankintayritys. Tehokas ammattilaisorganisaatiomme toimii nopeasti ja tuo tehokkuudella lisäarvoa asiakkaille. asiakaitamme ovat niin suuret kuin pienemmätkin elintarviketeollisuuden tuotteita valmistavat yksiköt (valmisruoka, einessalaatit, kastikkeet, marinadit, pizzat jne…) Lihateollisuuteen toimitamme porsaan, naudan, lampaan, karitsan, riistan ja siipikarjan eri ruhonosia asiakkaiden toiveiden mukaisesti joko tuoreena tai pakasteena. Meillä on myös runsaasti erikoislihoja tarjolla. Asiakkainamme on myös paljon erilaisia leipomoteollisuuden asiakkaita. Topfoods pitää huolen että tuotteet sopivat juuri teidän tarpeisiin. Tuotteita pystymme räätälöimään tarvittaessa asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on laaja verkosto Suomessa ja Euroopassa erilaisiin eri elintarviketeollisuuden alan ammattilaisiin ja tuotantolaitoksiin. Haluamme tarjota osaamisemme ja verkostomme käyttöönne Topfoodsin kautta. Toimitamme asiakkaillemme niin pienet kuin suuremmatkin tilausmäärät aina joustavasti ja turvallisesti, teholavasta täysiin rekkoihin ja kontteihin. --- Vähittäiskauppa: Topfoods Retailing Oy on Topfoodsin tytäryhtiö, jonka vetäjänä toimii Kari Mattila, hän toiminut vähittäiskaupan parissa pitkään. Olemme tällä hetkellä vahvasti mukana mm. Espanjalaisen sianlihan ja Hollantilaisen vasikanlihan maahantuojana. Myös valikoimiimme kuuluvat erilaiset juustot ja siipikarjatuotteet. Myös valikoimiin kuuluvat viljaruokitut rotulihakarjan tuotteet, jossa on sitä ns. marmoria ja makua!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
K-market Osteri | NOORMARKKU
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavaroita
Puhelin 02-5480599n
Tervetuloa palvelevaan K-markettiin! Aukioloaika: ma-pe 7-21 la 7-18 su 12-18
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
MAPE-EST | LAPPEENRANTA
Ostokset ja kaupat: Elintarvikekioski
Puhelin 046-5516804n
Monipuolisen valikoiman elintarvikekioski Nuijamaalla. Olemme avoinna joka päivä klo 6.30-16.30. Kesän aukioloajat: ti 10.00-16.00 ke-pe 10.00-18.00 la-su 10.00-16.00 Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Greenpark Group | HELSINKI
Ruoka ja juoma: Elintarvikkeiden myynti
Puhelin 09-7301003n
Puhelin 040-8208295n
Kaikki pizzeria- ja ravintolatuotteet yhdestä paikasta! Myös kanta-asiakas laskutus-mahdollisuus. Tarjoamme kaupoille, ravintoloille ja muille yrityksille alennuksen suurostoksen yhteydessä. Toimitukset ilmaiseksi yli 500 euron tilauksen yhteydessä. Toimitamme lähes joka puolelle Suomea 200 km asti. Katso myös: http://www.facebook.com/araratbazaar http://www.ararat-bazaar.com
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Lienfath Oy | HELSINKI
Ostokset ja kaupat: Aasialainen ruokakauppa
Puhelin 09-3463883n
Aasialainen ruokakauppa Helsingissä. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
INTERNATIONAL BUSINESS SERVICE SEPPO KORHONEN OY | ESPOO
Ruoka ja juoma: Elintarvikkeita
Puhelin 09-3511313n
   
 
Lejos Oy | ESPOO
Ostokset ja kaupat: Elintarvikkeiden maahantuonti ja markkinointi
Puhelin 020-7413800n
   
 
LIHEL OY | ESPOO
Ruoka ja juoma: Elintarvikkeita
Puhelin 0400-458448n
   
 
Berner Oy | HELSINKI
Tukkukauppa
Puhelin 020-79100n
   
 
[1 - 20]
Seuraavat >>
Suomen Yrityshaku asiakaspalvelu 020 755 1537 (Arkisin klo 10:00-14:00) Käyttöehdot