Aluerajaus: Koko Suomi Muuta
Kaikki  Yrityksen nimellä  Toimiala  Y-tunnus  Henkilö  
Hakutuloksia:174 yritystä.
Hakusana:elintarvikkeita
Muita hakusanoja:elintarvikkeita edsevö, elintarvikkeita pirkkala, elintarvikkeita puhoskylä, elintarvikkeita ruokolahti, itämaisia elintarvikkeita
Aluerajaus:Koko Suomi

Riitta ja Timo Vainio K-market Laukaa | LAUKAA
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavarakauppa
Puhelin 014-3480096n
Kattavan valikoiman päivittäistavarakauppa Laukaalla. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Chiquita Nordic Oy | ESPOO
Ruoka ja juoma: Vihanneksia, hedelmiä ja marjoja
Puhelin 09-2312220n
Chiquita on tuoretuotteiden tuotannon ja markkinoinnin kansainvälinen johtaja, joka työllistää 21 000 työntekijää 70 maassa. Suomessa meidät tunnetaan banaaneista, ananaksista ja kiiveistä. Maailmanlaajuisesti jaamme myös monia muita tuoreita hedelmiä, valmiita salaattisekoituksia sekä terveellisiä ja ravinteikkaita välipaloja, jotka on valmistettu Chiquita® ja Fresh Express® -tuotenimiä kantavista hedelmistä. Katso lisää kotisivuiltamme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
K-market Lapinpata | LAPPI
Ostokset ja kaupat: Päivittäistav. yleisvähittäiskauppa
Puhelin 02-8260161n
Tervetuloa ostoksille päivittäistavarakauppaan Lappiin! Aukioloajat: Maanantai-Perjantai 08.00-21.00 Lauantai 08.00-20.00 Sunnuntai 11.00-20.00
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Mano's Foodstock Oy | HELSINKI
Tukkukauppa: Elintarvikkeiden tukkukauppa
Puhelin 040-5339092n
Puhelin 045-1200636n
Tarjoamme makuelämyksiä! Elintarvikkeiden tukkukauppa Espoossa. Tutustu tuotteisiin kotisivuillamme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
NESTE RUOKOLAHTI | RUOKOLAHTI
Muut palvelut: Huoltamotoiminta, huoltoasema, huoltoasemapalvelut
Puhelin 05-4341232n
Puhelin 0500-918090n
Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Neste Ruokolahteen. Sijaitsemme Puumalantien varrella, Imatran kupeessa. Meiltä saat monipuoliset huoltoasemapalvelut. Lisäksi meiltä löytyy kahvio ja myymälä, josta saat kaikenlaista mukavaa ja tarpeellista matkaasi. Meiltä saa myös tilauksesta täytekakut ja voileipäkakut. Tervetuloa! Olemme avoinna Ma-Pe 05.30-20.00 La 07.00-18.00 Su 07.00-18.00
 
 
K-extra Hietala | TANHUA
Ostokset ja kaupat: Päivittäistav. yleisvähittäiskauppa
Puhelin 016-631511n
Tanhuan K-Extrassa sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Palveluihimme kuuluu mm päivittäistavarat ja elintarvikkeet, veikkauspiste, asiamiesposti ja lisäksi polttoainemyynti. Liikkeessämme on lisäksi myös internet-yhteys. Olemme avoinna ma-pe 8-17 la 8-14 kesäsunnuntaisin 11-15 Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Lähde-Kioski Ky | VILLÄHDE
Ruoka ja juoma: Grillikioski
Puhelin 03-7589933n
Meiltä herkulliset grilliruoat sekä elintarvikkeet! Aukioloajat talviaikana: ma-pe 6.00-21.00 la 7.00-21.00 su, pyhät 8.00-21.00 Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Neurofood Oy | NUORAMOINEN
Ruoka ja juoma: Elintarvikkeiden valmistus
Puhelin 03-7179909n
Valmistamme laadukkaita elintarvikkeita Nuoramoisissa. Soita ja kysy lisää!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Vegetaari K & K Oy | HELSINKI
Ostokset ja kaupat: Elintarvike- ja luontaistuotemyymälä
Puhelin 0400-850911n
Elintarvike- ja luontaistuotemyymälä Helsingin Vanhassa Kauppahallissa. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
LAGERBLAD FOODS OY LTD | HELSINKI
Teollisuustuotanto: Elintarviketehdas
Puhelin 010-8327000n
Yrityksemme on elintarviketehdas, joka valmistaa laadukkaita ja kypsiä ruokapakasteita. Tuotantolaitoksemme edustaa alan uusinta teknologiaa ja turvallisuutta, reseptiikkamme ammennetaan klassisen keittiön parhaimmistosta. Tutustu toimintaamme ja tuotteisiimme tarkemmin kotisivujemme kautta tai soita ja kysy lisätietoja!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
TFT Topfoods Trading Oy | NAANTALI
Tukkukauppa: Elintarvikkeiden yleistukkukauppa
Puhelin 040-5447540n
Tervetuloa herkkujen maailmaan! --- HoReCa: Topfoods on pitkään toiminut teollisuuden hankintapalveluyrityksenä etsien maailmalta ensiluokkaisia raaka-aineita ja tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Nyt haluamme tarjota tuotteitamme myös HoReCa-sektorille, jossa tiedämme, että alan ammattilaiset arvostavat laadukkaita tuotteita, joiden takana puhuttelevat eettisyys, jäljitettävyys ja todelliset tarinat. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, kehitämme yhteistyössä asiakkaan tarpeiden mukaisia raaka-aineita ja tuotteita. Näin ollen haluamme palvella HoReCa-asiakkaitamme muuttuvissa markkinatilanteissa entistä joustavammin ja paremmin. Haluamme tarjota ammattitaitoisen organisaation käyttöönne. Henkilömme ovat toimineet erilaisissa toimissa HoReCa-sektorilla, joten he tietävät haasteet ja tuotteiden laadun merkityksen ja sen kuinka tärkeä on toimitusvarmuus ja hävikin ennalta ehkäiseminen on nykypäivän toiminnassa. Olkoon nämä kulmakivinä ja palvelulupauksenamme, joista emme tingi. Luomme onnistumisen tuotteet ja raaka-aineet ”KOSKA RAKASTAMME RUOKAA” --- Teollisuus: Topfoods on innovatiivinen, joustava ja monipuolisesti palveleva elintarvikkeiden hankintayritys. Tehokas ammattilaisorganisaatiomme toimii nopeasti ja tuo tehokkuudella lisäarvoa asiakkaille. asiakaitamme ovat niin suuret kuin pienemmätkin elintarviketeollisuuden tuotteita valmistavat yksiköt (valmisruoka, einessalaatit, kastikkeet, marinadit, pizzat jne…) Lihateollisuuteen toimitamme porsaan, naudan, lampaan, karitsan, riistan ja siipikarjan eri ruhonosia asiakkaiden toiveiden mukaisesti joko tuoreena tai pakasteena. Meillä on myös runsaasti erikoislihoja tarjolla. Asiakkainamme on myös paljon erilaisia leipomoteollisuuden asiakkaita. Topfoods pitää huolen että tuotteet sopivat juuri teidän tarpeisiin. Tuotteita pystymme räätälöimään tarvittaessa asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on laaja verkosto Suomessa ja Euroopassa erilaisiin eri elintarviketeollisuuden alan ammattilaisiin ja tuotantolaitoksiin. Haluamme tarjota osaamisemme ja verkostomme käyttöönne Topfoodsin kautta. Toimitamme asiakkaillemme niin pienet kuin suuremmatkin tilausmäärät aina joustavasti ja turvallisesti, teholavasta täysiin rekkoihin ja kontteihin. --- Vähittäiskauppa: Topfoods Retailing Oy on Topfoodsin tytäryhtiö, jonka vetäjänä toimii Kari Mattila, hän toiminut vähittäiskaupan parissa pitkään. Olemme tällä hetkellä vahvasti mukana mm. Espanjalaisen sianlihan ja Hollantilaisen vasikanlihan maahantuojana. Myös valikoimiimme kuuluvat erilaiset juustot ja siipikarjatuotteet. Myös valikoimiin kuuluvat viljaruokitut rotulihakarjan tuotteet, jossa on sitä ns. marmoria ja makua!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Arktiset Aromit | SUOMUSSALMI
Koti, kodinhoito ja puutarha: Elintarviketeollisuuden tuotteita, Elintarvikkeita
Puhelin 08-615 55590n
Arktiset Aromit Ry Arktiset Aromit ry. on vuonna 1994 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on lisätä luonnontuotteiden käyttöä, arvostusta ja talteenottoa.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Molpeboden | MOLPE
Ostokset ja kaupat: Kyläkauppa
Puhelin 06-3476602n
Molpeboden on pieni kyläkauppa, jossa on hyvät valikoimat sekä iloinen ja palveluhalukas henkilökunta. Me myymme elintarvikkeita, lahjatavaroita, nauloja ja työkaluja, toisin sanoen lähes kaikki mitä tarvitaan. Ja jos on jotain mitä meillä ei ole varastossa, me tilaamme sen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota lähialueilla viljeltyjä vihanneksia ympäri vuoden. Aukiolojat: Ma-To 8:30 - 17:00 Pe 8:30 - 18:00 La 8:30 - 13:00 Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Eerolan Kauppa | TURENKI
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavarakauppa
Puhelin 03-6848366n
Iloisen palvelun päivittäistavarakauppa Turengissa. Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
T:mi Nina Rantala | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ruokakioskit
Puhelin 03-3645706n
Grillistämme saat monet maistuvat burgerit, perusgrilliannokset, kebabit jotka paistamme omassa vartaassa sekä chicken wingsit aidolla Texas Pete-kastikkeella. Meiltä saat elintarvikkeet, makeiset, sipsit ja aina kylmät virvoitusjuomat, oluet, siiderit ym. Meillä on myös Veikkauspiste ja TKL:n matkakorttien latauspiste. Palvelemme päivittäin klo 10-22. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Mokkamestarit Oy | TAMPERE
Muut palvelut: Elintarvikkeita, Ravintolakoneita ja tarvikkeita,
Puhelin 03-2530145n
Mokkamestarit Oy Paahdamme kahvipaahtimossamme ainoastaan korkealaatuisia erikoiskahvilaatuja. Käyttämämme raakahvipavut saapuvat meille tarkoin valituilta kahvintuottajilta eri puolilta maailmaa. Paahdamme jokaisen kahvilaadun erikseen saavuttaaksemme kahvipapujen täsmälleen oikean tummusasteen sekä saadaksemme esiin niiden parhaimmat ominaisuudet. Suomalainen kahvikulttuuri on saanut viime vuosien aikana uusia piirteitä - kahvia ei nautita enää pelkästään herkullisen makunsa ja arominsa ansiosta, vaan kahvin ja teen nauttimisesta on tullut sosiaalisen kanssakäymisen muoto. Perinteisen kahvin lisäksi trendikkäät tee- ja kahvijuomat ovat nousseet suosioon. Myymälämme laajasta kahvi- ja teevalikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi, olit sitten vaikkapa perinteisen kahvin, espresson tai vihreän teen ystävä. Vastapaahdetun kahvin tuoksu ja myymälämme kodikas tunnelma saavat vieraamme varmasti hyvälle tuulelle. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu myös kahvin ja teen tukkumyynti yrityksille, kahviloille ja ravintoloille. Lisäksi meiltä voi tilata kahvinvalmistusvälineitä, espressokoneita ja kahvimyllyjä aina ammattilaiskäyttöön asti. Laitetoimituksiin kuuluu konsultointi, koulutus ja tiivis yhteydenpito asiakkaisiimme toimituksen jälkeen. Meille laatu merkitseen ennen kaikkea vankkaa ammattitaitoa ja alan tuntemusta sekä tyytyväisiä asiakkaita. Olemme ylpeitä tuloksellisesta yhteistyöstämme Suomen tunnetuimpien merkkiyritysten kanssa. Meille jokainen asiakas on VIP-asiakas!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Sport It | OULU
Ostokset ja kaupat: Elintarvikeliikkeitä
Puhelin n
Puhelin 044-7886190n
Elintarvikeliikepalvelua vankalla ammattitaidolla. Lisäksi vuokraamme viihtyistä saunatilaa. Tutustu kotisivuihimme. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
K-Junnola Ky | ESKOLA
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavaroiden yleisvähittäiskauppa
Puhelin 06-872702n
Iloisen palvelun päivittäistavarakauppa Eskolassa. ma-pe 8.30-18 la 8.30-14 su suljettu Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Ville ja Pia Hämäläinen Avoin yhtiö | HELSINKI
Ostokset ja kaupat: Päivittäistavarakauppa
Puhelin 020-7345640n
Puhelin 044-5391941n
Tervetuloa iloisen palvelun K-market-myymälään Helsinkiin!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Kioski Ilposet Oy | HELSINKI
Ostokset ja kaupat: Kioski
Puhelin 09-1351068n
Monipuolisen valikoiman kioski Helsingissä Kruununhaassa. Tervetuloa!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
[1 - 20]
Seuraavat >>
Suomen Yrityshaku asiakaspalvelu 020 755 1537 (Arkisin klo 10:00-14:00) Käyttöehdot